• Stuga 3

  Posted by in stugor on Dec 21, 2011

  Stuga 3 ligger lite högre upp i västra delen av campingen och erbjuder en vacker utsikt över Långsjön.

  Campingkarta

  Om stugan

  I stugan finns det övernattningsmöjligheter för fyra personer (två våningssängar 80 respektive 90 cm x 200 cm), ett litet bord med fyra stolar och klotgrill.

  På bara ca. 80 meters avstånd hittar du servishuset med toaletter och duschar, och även ett litet kök med kokmöjligheter, kyl och frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, samt ett litet urval av stekpannor, porslin, bestick och bord för fyra personer.

  Priser

  Lågsäsong: (1 april – 12 juni / 1 september till 31 oktober) SEK 400.- / dygn Högsäsong: (13 juni – 31 augusti) SEK 550.- / dygn

  Sänglinne: Handdukar/duschdukar-set: SEK 80.- / pers. SEK 45.- / pers.

  Mer information

  Det finns även möjlighet att hyra roddbåt, kanoter, cyklar, barnsläp resp. joggingvagn. Du kan också lägga till slutstädning hos oss (detaljer och priser finns i prislistan). Sängarna är utrustad med madrasser, kuddfodral och täcken (150x200cm). Användningen av sännglinne (lakan, örngott och påslakan) är obligatoriskt på grund av hygieniska skäl Du kan gärna att hyra sänglinne hos oss. Du har tillträde till din stuga från kl. 15:00 på ankomstdagen och fram till kl. 12:00 på avresedagen. Om du vill beställa slutstädning av oss, ber vi dig att göra det vid bokningen av stugan. Mer information finns i bokningsregler.