• Stuga 6

  Posted by in stugor on Dec 21, 2011

  Stugan ligger i den östra delen av området i närheten av smalspåret och restaurangen. Tvärs över gatan finns en liten badbukt med fiskemöjligheter.

  Campingkarta

  Om stugan

  Huset erbjuder sovplatser för 4-6 personer och har två separata sovrum (ett med dubbelsäng 160x200cm och ett med två våningssängar 80x200cm). Dusch/Toa. Storstuga/Kök med spis (4 plattor), ugn, kyl-/frysskåp, micro, kaffebryggare, pannor, matservis etc., Satelit-TV, 2 altaner med trädgårdsbord/stolar och klotgrill.

  Priser

  Lågsäsong: (1 april – 12 juni / 1 september till 31 oktober) SEK 750.- / dygn Högsäsong: (13 juni – 31 augusti) SEK 1 090.- / dygn* * den här stuga hyra vi ut bara veckovis under högsäsongen

  Sänglinne: Handdukar/duschdukar-set: SEK 80.- / pers. SEK 45.- / pers.

  Mer information

  Det finns även möjlighet att hyra roddbåt, kanoter, cyklar, barnsläp resp. joggingvagn. Du kan också lägga till slutstädning hos oss (detaljer och priser finns i prislistan). Sängarna är utrustad med madrasser, kuddfodral och täcken (150x200cm). Användningen av sännglinne (lakan, örngott och påslakan) är obligatoriskt på grund av hygieniska skäl Du kan gärna att hyra sänglinne hos oss. Du har tillträde till din stuga från kl. 15:00 på ankomstdagen och fram till kl. 12:00 på avresedagen. Om du vill beställa slutstädning av oss, ber vi dig att göra det vid bokningen av stugan. Mer information finns i bokningsregler.